Gezondheid en zorg

Inschrijven

Met het onderstaande formulier kun je je als patient inschrijven in de huisartsenpraktijk "Studentenpraktijk Delft". Na inschrijving is het mogelijk om online afspraken voor het huisartsenspreekuur te maken.

Wanneer je bent ingeschreven bij een andere huisarts in Delft, kun je daar terecht voor een afspraak.

Sommige studenten willen ingeschreven blijven bij de huisarts in hun ouderlijke woonplaats buiten Delft. Dit kan niet als je in Delft woont en als zodanig bent ingeschreven bij de gemeente Delft.

Je moet je dan inschrijven bij een huisarts in Delft. Als je oude huisarts het toestaat kun je hem/haar nog wel als 'passant' bezoeken. Dit wordt gewoon door de basisverzekering vergoed.

Na inschrijving in onze huisartsenpraktijk kun je je uitschrijven bij je oude praktijk. Het handigst is dat even telefonisch of via de mail te doen.

Het is mogelijk om een deel van je medische gegevens ook daar andere artsen en apotheken in te laten zien. Dit kan handig zijn wanneer je buiten kantooruren een andere arts bezoekt. Via deze link krijg je meer informatie en kun aangeven of je hier wel of geen toestemming voor geeft.